Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bewit
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aparat de masaj complex
2340 €
Brand
ROLLETIC ORIGINAL
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Rolletic Original este un aparat de masaj unic, și unul dintre puţinele dispozitive de pe piaţă care poate într-adevăr să modeleze efectiv formele, mai ales, pe durată lungă, să întărească zonele cu probleme şi să elimine sau cel puţin să atenueze probleme legate de celulită.

Este destinat în principal centrelor de fitness pentru femei, saloanelor de infrumusețare si centrelor de slăbire, modelarea formelor şi rezolvarea problemelor legate de celulită. Pentru simplitatea sa şi manipulării uşoare este, de asemenea, din ce în ce mai mult utilizat în centrele wellness, hoteluri si statiuni balneoclimaterice.

Rolletic original foloseşte una din metodele medicinei tradiţionale chinezești. Efecte stimulatoare sunt obținute cu ajutorul masajului mecanic în zonele meridianelelor de acupunctură și interferează cu toate părţi le corpului şi organele interne asociate acestora. Rolletic reduce volumul părților masate, intărește musculatura și înlătură pungile de grăsime. Favorizează circulaţia sanguină, accelerează metabolismul şi contribuie la buna funcţionare a sistemului limfatic.
Din Gura in Gura